Stalking vagt

Næsten 10 procent af den voksne befolkning i Danmark mellem 18 og 60 år har eller vil på et tidspunkt i deres liv opleve at blive stalket ( forfulgt ) af en nuværende / tidligere partner, kollega eller en helt fremmede-
I 2014 alene har over 100.000 i denne aldersgruppe haft en stalker i hælene, der laver deres liv til et helvede, når en stalker slår til ser man typisk at den stalkede modtager  alt fra uønskede opkald, sms, mms, chikane på nettet som feks. Facebook, linkedin twitter med flere, men herfra går det stærkt over til fysiske trudsler, hærværk ved din bolig og videre over til indbrud, brandstiftelse og i sidste ende kan det blive til overfald mf.

Når en stalker slår til vil den stalkede opleve en hastig stigning i arten fra deres stalkers side og indenfor kort tid vil den stalkedede ikke længere kunne håndterer det de udsættes for, derfor kan R4Y nu give en hjælpende hånd og tage hånd om stalking sagerne.

Da alle stalking sager er vidt forskellige og kan være på flere forskellige niveauer er midlerne der skal til for at løse sagen vidt forskellige, derfor laver vi altid et personligt møde med den stalkede og får overblik over sagen og inden sagen startes vil vi kunne give kunden en uforpligtende pris på opgaven og samtidig hvilke midler der tages i brug til at løse kundens sag.

Det indledende mødeer naturligvis gratis og der følger ingen forpligtelser med at afholde dette møde med R4Y, du vil efter mødet få et prisleje på din sag som du kan vælge at accepterer eller sige nej tak til.

Et normalt Stalking forløb løber fra 1 – 20 år og kan ødelægge livet for den stalkede person, jo før du får hjælp til at komme ud af stalking forløbet jo billigere og jo mindre konsekvenser har forløbet i dit liv

 

Forfølgelse kan både opstå i etablerede forhold, men også i forbindelse med skilsmisser og jalousi.

I tæt dialog med kunden laver vi en vurdering og en risiko-analyse og kan tilbyder rådgivning, konfliktråd eller en vagt.