R4Y Detektiverne

PrivatDetektiv.

R4Y Detektiverne vil gerne have ordren med 48 timers varsel, men i akutte sager feks. pludselig opstået situationer hvor kunden skal bruge detektiven omgående kan der begyndes med få timers varsel, bemærk der er yderligere tillæg i disse situationer.

R4Y Detektiverne arbejder altid indenfor lovens rammer og inden vi accepterer en opgave har vi haft et personligt møde ( kan også gøres via facetime opkald, skype osv. ) med kunden:
På mødet beskriver  kunden situationen der gør at der er behov for en detektiv, og afleverer foto at den person som skal skygges. Kunden skal  fortælle mest muligt til detektiven omkring den person der skal skygges, for at give detektiven de optimale muligheder for at løse opgaven til kundens tilfredshed, og til den laveste omkostning muligt.

Det er altid en god ide at lave beskrivelse af den person der skal følges inden mødet og medbringe denne til mødet med deteltiven, på den måde giver kunden detektiven den bedst mulige beskrivelse uden at glemme noget.

På dette møde mellem kunden og detektiven beskriver detektiven også for kunden hvilke regler han arbejder under og giver eksempler på hvad han må og ikke må indenfor lovens regler så kunden har forstået hvad vi har mulighed for at gøre i kundens sag.

Efter mødet med detektiven beslutter kunden sig for om sagen skal startes og hvis sagen skal startes påbegynder detektiven sagens forberedelse, så snart vi kan se kundens indbetaling påbegyndes sagen ( se priser og betaling HER ). R4Y Detektiverne

Bestil møde med konsulenten HER

Læs mere om hvilke opgaver vi udfører HER

Detektiverne arbejder på mange sager og kommer ud for situationer hvor de ikke har mulighed for at tage de ønskede foto til kunden, dette kan feks. være på grund af gældende lovgivning mf. kunden skal derfor forberede sig på at en sag kan udforme sig så kunden er nødt til at tage detektivens rapport til efterretning eller bestille yderligere timer for at sikre sig foto dokumentationen hvis kunden har dette som et krav.

Ved sager hvor foto dokumentation er den vigtigste dokumentation anbefaler vi at der bestilles 2 detektiver da det i de fleste sager vil være den billigste løsning for kunden.