R4Y ApS arbejder for Himmerland Boligforening

Himmerland Boligforening indgår exclusiv kontrakt med R4Y ApS omkring alle sikringsydelser.

R4Y ApS arbejder for Himmerland Boligforening

Himmerland Boligforening har valgt at indgå exclusivkontrakt på alle sikringsydelser boligselskabet gør brug af.

 

R4Y ApS og en lang række store vagtselskaber har gennem de sidste 2 måneder været gennem et kæmpe udbud om sikringsydelser til en betragtelig sum hos Nordjyllands største boligselskab Himmerland Boligforening.

Nu er udbuddet afsluttet og R4Y ApS er stolte af at vi i dag har underskrevet en flerårig exclusiv kontrakt med Himmerland Boligselskab omkring alle deres alarmanlæg, overfaldsalarmer, festvagter og ikke mindst alle Boligselskabets store renoveringer og nybyggeri.

R4Y ApS overtager alle sikringsydelser for Himmerland Boligforening fra d. 01.05.2016 og i en lang årrække fremadrettet.

R4Y ApS har tidligere sikret en stor del af Himmerland Boligforenings mange renoveringer og nybyggeri, med denne aftale skal R4Y ApS også varetage alle andre sikringsopgaver for Boligselskabet inklusiv deres alarmanlæg og ikke mindst alle deres AP Kørsler.

For R4Y ApS betyder det at vi igen skal ud og ansætte flere vægtere og vi sender igen for 5 gang siden aug. 2015 endnu en vagtbil på gaden for at sikre vi stadig kan holde en af Danmarks bedste reaktionstider ved indbrud, tyveri og overfald hos vores mange AP kunder ( alarmkunder ).

R4Y ApS er utrolig glade for at vi endnu engang udbygger vores store samarbejde med Himmerland Boligforening og denne gang som boligforeningens eneste leverandør af sikringsydelser.

Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Himmerland Boligforening, deres ansatte og ikke mindst boligforeningens mange beboere.