Hvordan sikre man sine demente pårørende når man ikke altid kan være hos dem.

R4Y ApS tilbyder et af markeds bedste sikringsystemer med direkte opkobling til R4Y Vagtbilerne og/eller en godkendt kontrolcentral.

Sikringsalarmerne kan sende signal direkte til R4Y Vagtbilerne, når bilen modtager alarmkaldet kan vores vagter kan være ude ved dine pårørende indenfor få minutter efter de har aktiveret SOS alarmknappen, eller de har forladt den af jer opsatte sikre zone, samtidig fortæller sikringsenheden også vores vagter og/eller kontrolcentralen hvis personen falder og af den vej har bedt om hjælp, sikringsalarmen sender automatisk et nødsignal når personen falder.
Den kun 4 cm store sikringssalarm sender ved aktivering et SOS signal som indeholder de nøjagtige Gps data og samtidig ringer enheden automatisk op til vagtbilen og/eller kontrolcentralen, derved kan R4Y køre direkte frem til dine pårørende som har aktiveret alarmen, eller hvis de er faldet eller har forladt den af familien sikre zone der er opsat.

Ved Aktivering uanset type af aktivering ringer enheden automatisk op til R4Y ApS og  det giver dine pårørende og vagten mulighed for at snakke sammen helt automatisk samtidig giver det vagten mulighed for at høre hvad der sker ude ved personen som bærer sikringsenheden.

R4Y ApS kan derfor tilkalde politi, læge, ambulancer eller brandvæsenet før vi når frem til dine pårørende dette giver en markant kortere reaktion og dine pårørende får en hurtig og optimal hjælp.

Sikringsalarmen kan leveres som en mini enhed på kun 4 cm med bælte eller lomme montage, alarmen kan også leveres som et ur med rem i 2 versioner en hvor den demente ikke kan fjerne uret og en hvor man kan tage uret af og på, den sidste vInnoDBnt bruges ofte til ældre kunder i sit eget hjem som dermed automatisk kan få hjælp hvis de falder, får et ildebefindende eller føler sig utrygge eller dårlig tilpas.

Sikringsalarmen kan indstilles til :

SOS kald til R4Y Vagterne
Kan samtidig bruges som tlf. med 4 forprogrammeret telefonnumre.
Sender gps data ved SOS alarm.
Ringer automatisk op til R4Y vagterne eller Redningsringens Kontrolcentral ( Kontrolcentralen sender herefter en vagt ) og vi kan aflytte alt der sker i lokalet til vi er fremme.
Kan indstilles til at sende alarmer hvis sikre forprogrammeret zoner forlades feks. hjemmet eller under gåture, lægebesøg mf.
Denne sikringsalarm kan programmeres til stort set alt og vi står til fuld rådighed med vejledning inden køb eller leasing aftale, med eller uden vagtordning tilknyttet.

R4Y ApS har kun ansatte med udvidet førstehjælpsbevis og vi har i alle vagtbiler monteret mobile Hjertestartere og et veluddannet personale der kan yde akut førstehjælp inkl. bruge vores hjertestartere så vi giver vores kunder den optimale hjælp til politi og ambulancer er fremme.