Hvordan sikre man sine syge eller ældre pårørende når man ikke altid kan være hos dem.

R4Y ApS leverer markeds bedste sikringsalarm med direkte opkobling til R4Y Vagtbilerne eller en godkendt kontrolcentral.

Sikringsalarmerne kan sende signal direkte til R4Y Vagtbilerne, dette sikre at vores vagter kan være ude ved dine pårørende på kun 8 minutter efter de har aktiveret SOS alarmknappen og bedt om hjælp.
Den kun 4 cm store sikringssalarm sender ved aktivering et SOS signal som indeholder de nøjagtige Gps data og derved kan R4Y køre direkte frem til dine pårørende som har aktiveret alarmen, samtidig ringer sikringsalarmen automatisk op til R4Y ApS og det giver dine pårørende mulighed for at snakke med vagten helt automatisk mens vagten kører frem til dine pårørende. R4Y ApS kan derfor tilkalde politi, læge, ambulancer eller brandvæsenet før vi når frem til dine pårøærende dette giver en markant kortere reaktion og dine pårørende får en hurtig og optimal hjælp.

Sikringsalarmen kan leveres som en mini mobiltelefon på kun 4 cm med bælte eller lomme montage, alarmen kan også leveres som et ur med rem.

Sikringsalarmen kan indstilles til :

SOS kald til R4Y Vagterne
SOS kald til Den Jyske Kontrolcentral.
Kan samtidig bruges som mobil tlf. med 4 forprogrammeret telefonnumre.
Sender gps data ved SOS alarm.
Ringer automatisk op til R4Y vagterne eller Den Jyske Kontrolcentral ( Kontrolcentralen sender herefter en vagt ) og vi kan aflytte alt der sker i lokalet til vi er fremme.
Kan indstilles til at sende alarmer hvis sikre forprogrammeret zoner forlades feks. hjemmet eller under gåture, lægebesøg mf.
Denne sikringsalarm kan programmeres til stort set alt og vi står til fuld rådighed med vejledning inden køb eller leasing aftale, med eller uden vagtordning tilknyttet.

R4Y ApS har kun ansatte med udvidet førstehjælpsbevis og vi har i alle vagtbiler monteret mobile Hjertestartere og et veluddannet personale der kan yde akut førstehjælp inkl. bruge vores hjertestartere så vi giver vores kunder den optimale hjælp til politi og ambulancer er fremme.