R4Y ApS Proaktiv Sikring af renovering ved Vilsted Sø

Torp-Byg – Der er så dejlig fredeligt på landet

Torp-Byg – Der er så dejlig fredeligt på landet – R4Y ApS sikre Torp Byg.

Torp Byg A/S arbejder på en total renovering af et familiehus med udsigt fra hele grunden ud over den fantastiske Vilsted Sø.

Ordsproget siger altid der er så dejlig fredeligt på landet og det skal R4Y ApS nu løse for Torp Byg der har fået nok af uønskede personer som hærger denne fredelige perle efter mørkeds frembrud.

R4Y ApS Proaktiv Sikring af renovering ved Vilsted Sø

Torp Byg A/S henvendte sig der for til R4Y ApS med ønske om at vi omgående etablerede vores Proaktive Sikrings System på denne natur perle, så man fra virksomhedens side kunne få lov til at færdiggøre dette projekt til kunde og samtidig genetablere freden ved Vilsted Sø så det eneste der forstyrrede Torp Byg var det fantastiske fugleliv som søen tiltrækker.

R4Y ApS har her 24 timer senere etableret en komplet sikrings løsning af denne mindre byggeplads så freden igen kan sænke sig.

R4Y ApS har selv udviklet vores Proaktive Sikrings System og dette system skræddersyes direkte til den enkelte kundes behov uanset størrelse af kundens arealer.

R4Y APS proaktive sikrings System bruges blandt andet til at sikre Aalborg Lufthavn og helt ned til at sikre en enkelt værktøjscontainer eller et lille familiehus.
Vores system kan tilpasse direkte til kundens behov og kan samtidig bruges hos kunder som allerede har en sikringsløsning, da systemet kan tilpasses til en ny installation eller en eksisterende installation så man hele tiden kan holde kundens omkostning nede på et minimum samtidig med man får markeds sikreste løsning.

Kontakt R4Y ApS hvis du vil have et tilbud på en ny etablering eller have os til at bruge dit i forvejen eksisterende løsning som så ligge ind i vores egen udviklet software.

R4Y ApS Nibevej 48 9200 Aalborg Sv. Tlf. 52234000

R4Y ApS Vesterkærsvej 67 9670 Løgstør Tlf. 52233000