udgangskontrol

Udgangskontrol

Udgangskontrol er et præventivt og stærkt middel mod personale svind,
kontrollen kan benyttes i alle industri og detailhandels virksomheder som et effektivt svindbekæmpelsesværktøj. Udviklingen i Danmark viser at tyveri fra ansatte er medvirkende til stigende svind indenfor alle typer erhverv derfor bør udgangskontrollen bruges i alle typer virksomheder.
Udgangskontrol er den mest effektive form for svindbekæmpelse samtidig opnår man en langtids og præventiv effekt af hver kontrol, udgangskontrol intervallet bør tilpasses virksomhedens svind ved begrænset svind bør denne kontrol fortages hver anden måned og med stigende interval ud fra virksomhedens svind problemer.

Denne form for kontrol er den mest effektive men samtidig den billigste form for svindbekæmpelse i forhold til medarbejder tyveri.

Udgangskontrol anbefales ved :

Højt svind.
Mistanke til medarbejdere.
Afvigende alarm frakoblinger.
Betydeligt overarbejde af en eller flere medarbejdere.

udgangskontrol

Der er en bred vifte af signaler i en virksomhed som indikerer om der kan være tale om medarbejder svind, R4Y kan ud fra virksomhedens ledelses beskrivelse sammenholdt med de faktiske svindtal vurderer om denne form for svindbekæmpelse er den rette for din virksomhed.

Bestil et uforpligtende konsulent besøg HER inden du beslutter dig for hvilken type
svindbekæmpelses middel der virker i din virksomhed.

Udgangskontrol kan udføres på flere niveuer fra observation af Virksomhedens  nedlukning til den uniformeret vagt udfører kontrol af alle medarbejdere der forlader virksomheden.
Udgangskontrol bør ved meget højt svind kombineres med skjult overvågning for at
bringe virksomhedens svind ned på acceptabelt niveau.