Hvilke personoplysninger deler R4Y med trejde parter :

Det vigtigste her er, at vi aldrig vil sælge dine personoplysninger til nogen og kun dele dem i det omfang, som er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik og/eller hvis du anmoder om os det.

Sådan deles information indenfor R4Y-gruppen

De fleste af R4Ys processer, procedurer og systemer deles på tværs af R4Y-gruppen, hvilket betyder, at dine personoplysninger nødvendigvis deles blandt os. Vi sikrer, at kun medarbejdere godkendt af Rigspolitiet, med gyldig vagtkort og kun i deres arbejdstid, som har brug for det, får adgang til dine personoplysninger og overvågningsløsninger, og at alle medarbejdere forstår, hvordan og hvorfor vi beskytter dine personoplysninger.

Eksterne serviceudbydere (tredjeparter)

Vi deler dine personoplysninger med visse eksterne serviceudbydere (tredje parter). De får kun adgang til de personoplysninger, de har brug for, for at udøve deres arbejde ( feks. vores 2 af rigspolitiet godkendte kontrolcentraler ). De pålægges at fortroligholde dine personoplysninger, ligesom de ikke må bruge dem til andet end det vi beder dem om at bruge dem til og altid i overensstemmelse med denne databeskyttelsespolitik. Disse eksterne serviceudbydere kan inddeles i følgende kategorier:

 

  • Kontrolcentraler og deres ansatte som skal være godkendt af Rigspolitiet og som er omfattet af kontrolcentralens eget persondataforvaltning program.
  • Vores egne ansatte der er godkendte af Rigspolitiet der hjælper med at monterer produkterne hos kunderne og som står for alt service, vi har ingen eksterne udbydere der monterer eller servicerer vores løsninger.
  • Tredjeparter der hjælper os med produkttjenester og reparationer,  finansielle tjenester, revisionstjenester, administrative tjenester, IT (f.eks. dataopbevaring), sikkerhedstjenester og forsikringskrav.

 

Tredjeparter der hjælper os med reklamer og markedsføring

Vi ønsker at sikre, at vores reklamer og markedsføring er relevante og interessante for dig og vores øvrige kunder. Dette betyder, at vi arbejder sammen med tredjeparter, der kan hjælpe os med at forstå, hvordan vores reklamer på internettet virker eller for at nå ud til personer, som er interesseret i at høre mere om R4Ys produkter. Dette gør de ved at placere cookies på vores webside (mere information herom finder du i vores cookiepolitik).

Vi deler også personoplysninger i begrænset omfang med:

 

  • socialemedie-platforme (f.eks. Facebook), som viser vores reklamer på deres platforme.
  • eksterne dataudbydere, kontrolcentraler.

 

Andre tredjeparter

Vi deler personoplysninger med tredjeparter, der hjælper os med at opdage og forhindre ulovlig indtrængen på dine arealer. Oplysninger vi deler med disse tredjeparter omfatter nogle af de oplysninger, som du deler med os (f.eks. dine kontaktoplysninger adgang til den af dig valgt overvågningsløsning hvis du sammen med din løsning har bestilt vagtudrykning), og nogle af oplysningerne fra din online-interaktion (f.eks. din enheds IP-adresse). Disse oplysninger bruges til at afgøre om en person på dine arealer kan være ulovlig og derfor kræver aktion fra kontrolcentralen og vagtudrykning.

Vi deler også dine personoplysninger, hvis det kræves i henhold til loven, herunder som reaktion på en domstolsbehandling, f.eks. en retskendelse eller en stævning, eller for at leve op til en national, statslig, eller lokal lovgivning.

Hvis du ønsker mere information om, hvordan vi deler dine personoplysninger, bedes du sende os en e-mail til vores databeskyttelsesteam på privacy@r4y.dk.

 

Interaktion i forhold til forbundne produkter med tredjepartsprodukter

Vi har føjet funktioner til nogle af vores forbundne produkter, således at dine R4Y-løsninger og produkter kan arbejde sammen med visse tredjepartsprodukter feks kontrolcentral systemerne.

Med denne funktion kan du få fuldt udbytte af et ”smart sikringsmiljø”. Produkterne arbejder dog kun sammen, hvis du ønsker og bestiller det så R4Y aktiverer den relevante funktion i produktet.

Generelt er det nødvendig at videregive et unikt reference nummer for at forbinde dine R4Y ydelser og produkter samt sikringsløsninger med kontrolcentralen, samt information om dit produkt, og hvordan du bruger det. Vi videregiver færrest mulige personoplysninger, og kun de, som er nødvendige for, at de din ydelse / produkt kan arbejde sammen med kontrolcentralen. Information om hvordan tredjeparten bruger dine personlige oplysninger (samt eventuelle personoplysninger, som denne indhenter via sin egen ydelse), er anført i tredjepartens databeskyttelsespolitik. Du bør nøje gennemgå tredjeparternes databeskyttelsespolitikker, inden du bruger deres ydelser og inden du beder R4Y forbinde din løsning / produkt med deres ydelse, R4Y kan inden denne tilknytning oplyse dig om deres ydelse og brugen af denne.

Hvis du ønsker at få mere at vide om, hvilke oplysninger som udveksles mellem din R4Y-forbundne ydelse, sikringsløsning eller produkt og en tredjeparts ydelse, bedes du kontakte vores databeskyttelsesteam på privacy@r4y.dk