Hvordan bruger vi dine personoplysninger 

Den primære grund til, at vi indsamler og bruger dine personoplysninger, er for at kunne levere og hele tiden forbedre vores service samt de ydelser og brugeroplevelser, som du forventer af os.

Oplysninger som du deler med os

Vi bruger de personoplysninger, som du deler med os på følgende måder:

 • Til at svare på forespørgsler og anmodninger.
 • Til at kommunikere med dig via mail og online portal.
 • For at kunne yde tjenester og support i forhold til vores produkter og ydelser.
 • Til kundetilfredshedsundersøgelser for at kunne identificere, hvor der kan foretages forbedringer i forhold til service, ydelser  eller produkter og for at kunne forbedre din oplevelse, såfremt du skulle få brug for en af vores eksperter.
 • For at kunne sende dig opdateringer om eventuelle ændringer i forhold til R4Y’s politikker, vilkår og betingelser eller andre ting, som vi måtte få brug for at informere dig om.
 • Så længe, du synes det er i orden, at vi informerer om vores andre ydelser, produkter og sikringsløsninger.
 • For at give dig vigtige serviceopdateringer vedrørende dine R4Y-Ydelser.
 • For at skræddersy og forbedre måden som du handler med os i fremtiden, f.eks. ved at vise dig nye produkter og løsninger, som vi tror, at du vil kunne gøre brug af i din organisation, både på vores websider og kommende apps og på visse websider ejet af tredjeparter (herunder på sociale medie-platforme).

 

Information fra R4Y-produkter, Ydelser og Sikringsløsninger.

Vi bruger de personoplysninger, som vi indhenter via dine bestillinger på produkter, ydelser alene eller sammen med andre personlige oplysninger, som vi indhenter om dig på følgende måder:

 

 • For at overvåge vores produkters ydeevne og stabilitet, således at vi kan optimere ydeevnen og din oplevelse af produktet eller vores ydelse,  især ønsker vi at kunne identificere, hvis der opstår et problem med det af dig købte eller leaset produkt, således at vi kan informere dig hurtigst muligt (potentielt før problemet faktisk opstår og din sikringsløsning ikke lever op til det af R4Y ApS lovede ydelse og/eller produkt )
 • For at overvåge din anvendelse af vores forbundne produkter, således at vi kan optimere disse produkters ydeevne og din oplevelse af anvendelsen samt sikkreheden i dit produkt.
 • For at kunne levere opdateringer og tjenester til vores forbundne produkter (som omfatter opdateringer og opgraderinger til softwaren i produktet og i kommende app, som forbinder det ).
 • For overordnet set at kunne forbedre vores produkter, teknologi, ydelser og tjenester.

 

Vi ønsker også at kunne overvåge din brug af vores forbundne produkter, således at vi kan:

 

 • Skræddersy og forbedre måden, som du interagerer med os i fremtiden (f.eks. ved at vise dig produkter og tilbud via vores online portal, som vi tror, at du vil kunne lide).
 • (så længe du synes det er i orden) sende dig mere relevant og interessant marketing-korrespondance.

 

Du har ret til at sige fra overfor vores overvågning af din anvendelse af vores forbundne produkter og apps i forhold til disse formål.
For yderligere oplysninger om hvordan du udøver din ret til at sige fra, bedes du se nedenstående afsnit under overskriften ‘Kontrollen og valget er dit’.

Information fra din online-interaktion

Vi bruger personoplysninger fra din online-interaktion, alene og sammen med andre personlige oplysninger, som vi indhenter om dig, til at identificere eventuelle dele af websider eller kommende apps, som ikke fungerer så godt som de skal, således at vi kan afhjælpe problemet og gøre vores websider og kommende apps bedre for dig og andre brugere.

Vi ønsker også at kunne overvåge din anvendelse af vores websider og  kommende apps, og hvordan du forholder dig til vores salgskampagner og online-reklamer, således at vi kan:

 

 • Skræddersy og forbedre måden, som du interagerer med os i fremtiden (f.eks. ved at vise dig produkter og tilbud via vores online portal, som vi tror, at du vil kunne lide).
 • (så længe, du synes det er i orden) sende dig mere relevant og interessant marketing-korrespondance.

 

Du har ret til at sige fra overfor vores overvågning af din anvendelse af vores websider, kommende apps, og hvordan du forholder dig til vores salgskampagner og online-reklamer i forhold til disse formål. For yderligere oplysninger om hvordan du udøver din ret til at sige fra, bedes du se nedenstående afsnit under overskriften ‘Kontrollen og valget er dit’.

 

Anden mulig anvendelse af dine personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger:

 

 • I forbindelse med eventuelle tvister, krav eller undersøgelser i sager vedrørende dit R4Y ApS-produkt, ydelse og/eller din garanti.
 • For at kunne opdage og forhindre ulovlige transaktioner, der kan true sikkerheden i dit produkt og/eller ydelser.
 • For at leve op til vores juridiske forpligtelser og vores ISO 9001 certificering.
 • Du har ret til at sige fra overfor denne behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om hvordan du udøver din ret til at sige fra, bedes du se nedenstående afsnit under overskriften ‘Kontrollen og valget er dit’.